Om dailyNam

Mission

Vores mission med dailyNam er at fremme kendskabet til det asiatiske køkken. Vi vil gerne vise de mange nuancer af smag, krydderier og råvarer man kan opleve, samt den store diversitet de asiatiske lande har.

Vi vil desuden gerne udfordre de traditionelle hverdagsretter og frem for alt, give spændende madoplevelser med vores måltidskasser for hele familien.

Om os

DailyNam blev grundlagt i marts 2020. Først som et sideprojekt til vores asiatiske fusions restaurant – Nam, men nu som sit helt eget univers og virke.

Det vigtigste formål for dailyNam er at være en måltidkasse, der byder på sunde, spændende, smagfulde og nemme måltider, som samtidig opretholder en høj standard i forhold til kvalitet af råvarer og opskrifter.

I takt med at et stigende antal danskere får mindre og mindre tid i hjemmet, og derved også mindre tid i køkkenet, skal vores kasse fungere som en god samt nem løsning for familien.

En anden værdi er, at der også skabes sammenhold og hygge om aftensmåltidet – Noget hele familien kan samles om.

Slip for at tænke på planlægning af måltider, vareindkøb og mange timers arbejde i køkkenet – lad os om det! Vi har lavet alle vores opskrifter, så der kun kræves lidt tilberedning derhjemme.

Faste samarbejdespartnere som hjælper med at lette vores hverdag

AB Catering 

Mekong Asien Marked

BLACKMOOSE

Fremgang.nu

Fotograf:

Adam Toth Javor