Om DailyNam

Vores måltidskasser er nemme og ligetil. Slip for at tænke på indkøb, men lad os om råvarerne og menuen. Måltidskassen indeholder 3 aftensmåltider med tilhørende vejledning.

Mission

Vores mission med DailyNam er at fremme kendskabet til det asiatiske køkken. Vi vil gerne vise de mange nuancer af smag, krydderier og råvarer, man kan opleve, samt den store diversitet de asiatiske lande har.

Vi vil desuden gerne udfordre de traditionelle hverdagsretter og frem for alt skabe spændende madoplevelser med vores måltidskasser for hele familien.

Vision

For os er DailyNam vigtigste formål at være en måltidiskasse som byder på spændende, smagsfulde og nemme måltider, og som samtidig bevarer en høj standard i forhold til kvalitet i råvarer og vores opskrifter. 

I takt med et stigende antal af danskere får mindre og mindre tid i hjemmet og i køkkenet, skal vores kasse fungere som en løsning, der er nemt for familien. Værdien handler om at skabe sammenhold og hygge i aftensmåltidet som hele familien kan samles om.

Om os

DailyNam blev grundlagt i marts 2020. Først som et sideprojekt til vores asiatiske fusionsrestaurant Nam, men nu som sit helt eget univers og virke.

Vi vil gøre de asiatiske råvarer nemmere tilgængelige for alle danskere og udbringe budskabet om at det asiatiske køkken indeholder meget mere end de gængse retter. 

Vi er passioneret omkring at skabe lækre aftensmåltider fyldt med smag, kraft og friske råvarer, der afspejler diversiteten i de asiatiske køkkener